Despre noi

S.C. GREEN PEST DERATIZARE S.R.L. este o societate comerciala infiintata pentru a veni in ajutorul dumneavoastra privind igiena publica prin servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la un nivel profesional.

Clienti

Clienti

Am oferit solutii si metode sigure, foarte economice, pentru ingrijirea mediilor de lucru din unitati precum: Primaria Bucuresti, Real Hypermarket Romania, Cosmetics Oriflame Romania, Banca Romaneasca, Portland Romania, Floreasca Business Park, Opera Center, Fornetti Romania, Centrul Medical Unirea, Primaria Orasului Zimnicea, Mega Image, Red Market, Trotter Restaurant, Trotter Management, MIC.RO, etc.

Rezultate

Rezultate

S-au avut in vedere selectionarea produselor numarul 1 in lume in ceea ce priveste rezultatele, vanzarile si utilizarea lor pe plan mondial, dar nu in ultimul rand si criteriul de menajare a mediului inconjurator, prin verificarea biodegradabilitatii acestora (minim 90%). Folosirea acestor produse a dus la o concluzie finala: intr-adevar sunt numarul 1 in lume calitativ, folosirea lor conduce la economii foarte mari, nu necesita cantitati si spatii foarte mari de depozitare, nu sunt toxice si sunt biodegradabile.

Operatiunile se executa conform legislatiei in vigoare privind obligativitatea fiecarui societati, asociatie sau persoana fizica sa execute periodic dezinsectie si deratizare in locatiile in care isi desfasoara activitatea sau domicilieaza. Societatea noastra este avizata OHSAS 18001:2007, ISO 14001:2004, ISO 9001:2000, Autorizatie Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Sanatatii, Aut. A.N.S.V.S.A, Aut. D.G.P, Aut. D.S.P pentru efectuarea lucrarilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.

Aparatura DDD

Generator de ceata termica autopurtat TF 160 HD Jumbo

Generator de ceata termica autopurtat TF 160 HD Jumbo

Generator de ceata termica autopurtat TF 95 HD

Generator de ceata termica autopurtat TF 95 HD

Generator de ceata rece autopurtat U 40 HD ULV

Generator de ceata rece autopurtat U 40 HD ULV

Generatoare de ceata termica TF 34 si TF 35

Generatoare de ceata termica TF 34 si TF 35

Personal calificat

Societatea noastra opereaza cu un personal format din peste 30 de operatori DDD calificati, angajati pe perioada nedeterminata in cadrul socitatii noastre. Dispunem de un parc auto format din 14 autoturisme certificate de autoritatile competente pentru operatiunile DDD.

Primaria Municipiului Bucuresti Mega Image Banca Romaneasca Carrefour Oriflame